Hozzávalók:
6 db felső csirkecomb
6 db csirkemáj
só, bors
1 kg burgonya
tejföl
reszelt sajt
A csirkecombokat kicsontozzuk, a májjal együtt sózzuk, borsozzuk.
A csont helyére egy májat helyezünk, majd hústűvel összetűzzük, hogy ne essen ki a máj.
Kevés olajon elősütjük, majd félretesszük.
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, majd karikákra vágjuk.
Egy tűzálló tálat, vagy tepsit kizsírozunk és a karikára vágott burgonyával kirakjuk sózzuk, borsozzuk. Erre ráfektetjük az elősütött combokat. (Aki szereti, a burgonyára tehet karikára vágott hagymát is).
Az olajba, amibe a csirkét elősütöttük, belekeverünk kb. 1 dl tejfölt, jól kikavarjuk.
Ezzel leöntjük a combokat és sajttal gazdagon megszórjuk.
6 db felső csirkecomb
6 db csirkemáj
só, bors
1 kg burgonya
tejföl
reszelt sajt
A csirkecombokat kicsontozzuk, a májjal együtt sózzuk, borsozzuk.
A csont helyére egy májat helyezünk, majd hústűvel összetűzzük, hogy ne essen ki a máj.
Kevés olajon elősütjük, majd félretesszük.
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, majd karikákra vágjuk.
Egy tűzálló tálat, vagy tepsit kizsírozunk és a karikára vágott burgonyával kirakjuk sózzuk, borsozzuk. Erre ráfektetjük az elősütött combokat. (Aki szereti, a burgonyára tehet karikára vágott hagymát is).
Az olajba, amibe a csirkét elősütöttük, belekeverünk kb. 1 dl tejfölt, jól kikavarjuk.
Ezzel leöntjük a combokat és sajttal gazdagon megszórjuk.
1 megjegyzés:
Kipróbálom, mert túlságosan is jól néz ki. :)Köszönöm. :)
Megjegyzés küldése