A csöröge lehet ropogós és lehet puhább. Ez anyósom receptje a puhább fajta - nagyon finom.
Hozzávalók:
4 tojás sárgája pici só
1/2 sütőpor kicsi cukor 1 pohár tejföl 4 tojás habja annyi liszt amennyit felvesz (kb. 40-45 dkg)
A tojás sárgáját összekeverjük a cukorral, sóval, tejföllel, majd lazán beleforgatjuk a tojások habját. Apránként hozzáadjuk a lisztet. Vékonyra kinyújtjuk és kiszaggatjuk.
2 megjegyzés:
Imádom a csörögét!:*)
A kérdésedre a választ itt találod:
http://varazskucko.blogspot.com/2009/07/html-kod-beszurasa-blog-bejegyzesbe.html
További kellemes hétvégét!
De régen sütöttem csőrögét. már éppen itt az ideje. :)Nagyon jól néz ki. :)
Megjegyzés küldése