Hozzávalók:
1 doboz konzerv gomba, vagy friss gomba (mindkettőből nagyon finom)
1 kis fej vöröshagyma
2-3 evőkanál liszt
petrezselyemzöld
só, bors
pirospaprika
bazsalikom
rozmaring
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem,bőven megszórom petrezselyemzölddel. A gombáról a levét leöntöm, ha szükséges apróra vágom és a hagymához adom. Ízesítem sóval, borssal, piros paprikával, bazsalikommal és rozmaringgal. Megszórom liszttel és 3-4 dl vízzel felengedem. Néhány kanálka tejfölt adok hozzá és jól összerottyantom.
1 doboz konzerv gomba, vagy friss gomba (mindkettőből nagyon finom)
1 kis fej vöröshagyma
2-3 evőkanál liszt
petrezselyemzöld
só, bors
pirospaprika
bazsalikom
rozmaring
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem,bőven megszórom petrezselyemzölddel. A gombáról a levét leöntöm, ha szükséges apróra vágom és a hagymához adom. Ízesítem sóval, borssal, piros paprikával, bazsalikommal és rozmaringgal. Megszórom liszttel és 3-4 dl vízzel felengedem. Néhány kanálka tejfölt adok hozzá és jól összerottyantom.
2 megjegyzés:
Jaj a dekáimnak. :)
Ahogy nézem a fényképedet, nincs semmi baj a "dekáiddal"!
Ha szeretitek a gombát, ez nagyon be fog jönni!
Megjegyzés küldése